فیزیوتراپی سیاتیک
درد سیاتیک عارضه ای است که به دلیل آسیب یا فشردگی عصب سیاتیک ایجاد می شود، این درد اغلب با روش های فیزیوتراپی قابل کنترل و تسکین است.
عصب سیاتیک عصبی بلند در بدن است که از قسمت های انتهایی ستون فقرات شروع و تا پایین پاها ادامه پیدا می کند و عواملی همچون بیرون زدگی دیسک کمر در آسیب آن نقش دارند که با راهکارهای فیزیوتراپی سیاتیک می توان به درمان این بیماری و عامل بوجود آورنده آن کمک کرد.
درد سیاتیک با علائمی همچون احساس درد در کمر و انتشار آن به اندام های تحتانی ، گزگز کردن و سوزن سوزن شدن پاها و همچنین اختلال در عملکرد اندام های تحتانی مشخص می شود.
درد سیاتیک اغلب بصورت سوزشی و تیر کشنده از کمر شروع شده و با باسن و پشت ساق پا منتشر می شود و می تواند بحدی شدید باشد که سبب بروز اختلال در زندگی فرد بیمار شود.
ضعف شدید اندام های تحتانی و بی اختیاری ادرار و مدفوع از جمله عوارض این بیماری در موارد حاد و در صورت عدم درمان مناسب هستند که به ندرت ممکن است رخ دهند.
فیزیوتراپی به عنوان موثرترین روش درمان غیرجراحی آسیب سیاتیک و عامل زمینه ای آن ذست که با مراجعه به کلینیک فیزیوتراپی آسا در ساری می توانید از آن بهره مند شوید.
تمرینات فیزیوتراپی سیاتیک با هدف کاهش درد و پیشگیری از تشدید بیماری برای مبتلایان به این عارضه توسط فیزیوتراپیست تجویز می شوند.
تقویت عضلات کمر و شکم ، افزایش انعطاف پذیری عضلات کمر ، تسریع بهبود و کاهش درد از مهم ترین اهدافی هستند که فیزیوتراپی در این بیماران دنبال می کند.
استراحت و کاهش سطح فعالیت ، استفاده از کمربند و بریس طبی و دارو درمانی نیز در تخفیف علائم بیماری موثر هستند.
بیمار باید از وضعیت هایی که سبب تشدید درد و وارد آمدن فشار به کمر و عصب سیاتیک می شوند اجتناب کند.
استفاده از کمپرس سرد و گرم نیز با توجه به شرایط بیمار و توصیه متخصص می تواند به کاهش درد و سایر علائم بیمار موثر باشد ، کمپرس سرد به بی حسی و کاهش درد کمک کرده و کمرس گرم به شل شدن عضلات و افزایش انعطاف پذیری آن ها کمک می کند.
کلمات مرتبط :
فیزیوتراپی در ساری – لیزرپرتوان در ساری – لیزر درمانی در ساری